Ehliyet sahipleri kaçırmasın! Ankara Büyükşehir Belediyesi 18.200 TL maaşla işçi alımı yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2023 için iş başvurusu yapmak isteyenlere duyuru yayımladı. İşçi alımı için başvuru ekranı açıldı.
Ehliyet sahipleri kaçırmasın! Ankara Büyükşehir Belediyesi 18.200 TL maaşla işçi alımı yapacak

Ehliyet sahipleri kaçırmasın! Ankara Büyükşehir Belediyesi 18.200 TL maaşla işçi alımı yapacak - Ankara Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu personel alım ilanı yayımladı. Belediye'de çalışmak isteyen kişilere yönelik olarak yapılan duyuruda 3 farklı pozisyonda alım yapılacağı ifade edildi.

Yapılan duyuruda operatör, ağır vasıta şoförü ve asfalt işçisi pozisyonları için aranılan şartlar duyuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Fen İşleri Daire Başkanlığımızda çalışmak üzere; operatör, ağır vasıta şoförü ve asfalt işçisi istihdam edilecektir" sözleri ile personel alımı yapılacağı ifade edildi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OPERATÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacaktır. İş makinesi operatörleri kullandığı araç için yetkili kurumlardan alınmış operatör sertifikasına sahip olacaklardır.
  • Karayollarında trafiğe çıkacak olan iş makinesini kullanan operatörler ise G sınıfı ehliyete sahip olacaklardır. (ancak G sınıfı ehliyeti olmayıp yetkili kurumlardan alınmış operatör sertifikasına sahip olan operatörler ise İdare’nin belirleyeceği süre içerinde G sınıfı ehliyeti alıp, operatör sertifikalarını ehliyetlerine işleteceklerdir.)
  • İşini yapmasına engel durumu olmayacaktır. Heyet raporuna (Psikoteknik) sahip olacaktır. Psikoteknik raporuna sahip olmayanlar ve süresi bitenler ise idarenin belirleyeceği süre içerinde alacaklardır.
  • Kamu haklarından kısıtlı olmayacaktır.

abb-ilan.jpg

ŞOFÖR İŞ İLANLARI! ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AĞIR VASITA ŞOFÖRÜ İŞ BAŞVURUSU ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacaktır. Tır veya Kamyon Sınıfı sürücü belgesine sahip olacaktır.

Her şartta çalışabilecek sağlıklı yapıya sahip olacak ve herhangi bir sakatlığı bulunmayacaktır. İşini yapmasına engel durumu olmayacaktır.

Heyet raporuna (Psikoteknik) sahip olacaktır. Psikoteknik raporuna sahip olmayanlar ve süresi bitenler ise idarenin belirleyeceği süre içerinde alacaklardır.

Şoförler, hizmet araçlarında hizmet verirken, işin gereği yapılan yenilikler ve alınan yeni teknolojilere yönelik verilecek eğitimlere katılacak ve aldıkları eğitimin gereğine uyacaklardır.

Kamu haklarından kısıtlı olmayacaktır. İdare uygun gördüğü durumlarda bu personele binek araç da kullandırabilecektir.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI 2023! İŞ BAŞVURUSU ŞARTLARI NELER?

Türk vatandaşı olan kişilerin iş başvurusu yapabilecekleri pozisyon için en az ilkokul mezunu ve sağlık raporu olması şartı aranacak. İşe alınan kişiler bedenen çalışacak olup işini yapmasına engel durumu olmaması gerekecek.